透明質酸注射

透明質酸是人體真皮層的一種天然成份,一種非動物性的穩定透明質酸(NASHA)已獲美國藥物及食物管理局(FDA)認可安全注射於真皮層內以治療皺紋豐滿面部輪廓

 

前幾天參加了一個講座,講解了透明質酸應用在豐滿唇部的效果,雖然東方人多喜歡用透明質酸加高鼻樑,但唇部的問題也漸漸多人注意。一般常見的唇部問題包括唇紋嘴邊嘴角的皺紋,以及嘴唇太薄。透明質酸注射能改善多種唇部的問題。

 

雖然它不是永久的治療,但不會引起長遠副作用安全性非常高治療效果一般維持約六個月

廣告

8 留言

  1. 我想問有冇一只透明質酸打係鼻樑可以維持5-10年咁耐,而且18000價錢合理嗎?THX

  2. 請問想打去改善我淚溝型眼袋要幾多$呢?邊度做可靠?

    1. 請問想打去改善我淚溝型眼袋要幾多$呢?邊度做可靠. How much & how long can last ?

  3. 請問邊度有得買來打 ? ?
    botox 同 佢 . . 如果打nose既話會有咩分別
    Thanks~

  4. 我想打面頰架..
    想問下要幾多錢架??
    同埋可以唔可比多D資料我?

  5. 我臉上有兩處水痘疤面積分別1cmX0.5cm及2mmX2mm;兩處深度大約1mm,化妝都不能遮蓋,請問注射填充劑或透明質酸可否改善凹陷水痘疤?價錢大約幾多錢?有沒有風險呢?去那裡注射是最便宜呢?本來我都想不理會但由於工作上要保持容貌,所以為此極為煩惱!

    謝謝回覆!

  6. 請問透明質酸豐淚溝+隆鼻幾$?要吾要比consultation free? thanks

  7. 真的有5-10年期嗎??價錢多少呢??
    如果個鼻打唔曬可以打下巴嗎??

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: